Tenoren

Gerard

gerard

Mijn naam is Gerard Schipper. Ik woon en werk in Wognum waar ik een veehouderijbedrijf heb. Een van mijn grootste hobby’s is zingen bij de Moonliners. Vanaf de oprichting zing ik al bij deze gezellige groep. Verder vind ik het leuk om te sporten en dan vooral de duursporten.

 

 

Jacco

Ik ben Jacco en ik kom uit Berkhout. Ik ben sinds kort een van de tenoren van de Moonliners. Muziek is mijn grootste hobby. Ik heb geen eerdere koorervaring, maar speel wel al een flink aantal jaar, onder andere bij de productie van de Passion in De Goorn, Avenhorn en Ursem. Ook zit ik in de Bloe Band, voor al uw feesten en partijen. Ik studeer humanistiek en ben bezig die studie af te ronden.

 

 

 

Bart

Hallo ik ben Bart Tonkes. Ik woon samen met mijn vrouw in Hoogkarspel. Ik ben werkzaam als monteur bij een vleesverwerkingsbedrijf. Ik heb een aantal hobby’s en zingen met de Moonliners is daar een van. Ik ben een groot fan van autosport en doe dat zelf als hobby op een simulator. Verder ben ik dol op oldtimers en sleutel daar ook dan graag aan en ben zelf ook in bezit van een. Mijn moeder is dirigent dus muziek is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben dan ook blij dat ik dit tot uiting mag brengen met de Moonliners.