Sopranen

Martine

martine_1

Ik ben Martine Braas. Ik woon in Berkhout, samen met mijn vriend, onze zoon en dochter. Sinds 2010 zing ik met veel plezier bij de Moonliners. Ik werk als verzekeringsadviseur in Volendam, daar help ik mensen met al hun verzekeringsvragen.

Zingen doe ik al van jongs af aan. Ik ben ooit begonnen in het kerkkoor van De Goorn en voor de Moonliners heb ik een tijd gezongen bij een groot koor in Hoorn. Naast zingen zijn dansen, reizen, lezen en motorrijden mijn hobby’s.

Suzanne

Mijn naam is Suzanne Bleeker en ik woon in Wognum. Ik ben werkzaam in het basisonderwijs. In mijn vrije tijd speel ik handbal bij Spartanen, hier beleef ik erg veel plezier aan.

Sinds de zomer van 2017 maak ik deel uit van de Moonliners. Ik vind het a capella zingen erg leuk en het biedt mij veel uitdaging! Zingen is er bij mij met de paplepel ingegoten, ik zing dan ook als zo lang als ik me kan herinneren. Van jongs af aan heb ik bij verschillende koren gezongen, verder zong ik ook veel met vriendinnen.

 


Eva

Hoi! Ik ben Eva van Leeuwen en ik woon in Amsterdam.
Dat klinkt wat uit de buurt, maar ik ben geboren en getogen in Abbekerk. Tegenwoordig studeer ik aan de Universitaire Pabo van Amsterdam. Ik heb veel passie voor kinderen en onderwijs, waarbij ik mijn zangkunsten ook geregeld inzet!

Naast zingen houd ik ervan om mijn rechter hersenhelft extra in te zetten. Ik houd van freubelen, muziek, theater, dans, en alle andere creatieve vormen van expressie. Maar natuurlijk zing ik het liefst als sopraan bij de Moonliners.