Alten

Stefanie

Ik ben Stefanie en ik zing sinds juli 2017 bij de Moonliners wat ik enorm leuk vind. Altijd wanneer ik iemand zag zingen dacht ik, goh dat zou ik toch ook wel willen. Als klein kind heb ik een tijdje bij ‘de damrakkertjes’ gezongen maar daarna heb ik het zingen laten varen. Wel was de interesse er altijd. 2 jaar terug vroeg mijn vader mij om samen met hem een duet te zingen in samenwerking met zijn koor. Na dit optreden is het toch echt weer gaan kriebelen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd op een oproep van de Moonliners met de vraag naar Sopranen. Geen idee wat voor geluid er in mij zat maar na een paar weken kwamen we erachter dat de Alt partij beter bij mij past en gelukkig was hier ook een plekje vrij. Nu zing ik met veel plezier en geniet ik van deze gezellige groep. Iedere keer verbaas ik me nog over hoe mooi de samenzang klinkt.

In het dagelijks leven ben ik jeugdverpleegkundige bij de GGD. Na jarenlang op de kinderafdeling in het ziekenhuis gewerkt te hebben. Deze switch heeft mede mogelijk gemaakt dat ik meer regelmaat heb en dus ook mijn passie voor zingen kan waarmaken. Hier ben ik dus heel blij mee en ga nu zingend in de auto naar mijn werk!

Senna

Mijn naam is Senna en ik woon in het pittoreske Wadway. In het dagelijks leven werk ik als casemanager in de psychiatrie. Muziek is altijd belangrijk voor mij geweest. Mijn muzikale carrière begon met blokfluit spelen en later ruilde ik die in voor een klarinet. Toen kwam ik erachter dat ik zingen veel leuker vond (en beter kon).

In groep drie ben ik op het kinderkoor gegaan in de katholieke kerk in Wognum. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan en daar is mijn muzikale basis gelegd. Daarna ben ik op zangles gegaan om meer te leren over het gezond zingen en om meer uit mijn stem te halen.

Sinds 2018 ben ik onderdeel van de Moonliners. Ik wilde meer bezig zijn met zingen en ervaring opdoen met optreden. Bij de alten heb ik een fijn plekje weten te bemachtigen. Uit het optreden met deze goede én gezellige groep haal ik veel energie! Het allerleukste vind ik als de meerstemmige samenzang uiteindelijk mooi uitkomt.

Carolien

Mijn naam is Carolien den Hartog, geboren en getogen in Amsterdam, maar inmiddels al 25 jaar wonende in West-Friesland. In het dagelijks leven werk ik met veel plezier in het basisonderwijs. Zingen is wel mijn grootste hobby, daarnaast wandel ik ook graag.

Al in Amsterdam ben ik begonnen met het zingen in een popkoor. Ik vind het heerlijk om samen, meerstemmig te zingen. Daar kan ik volop van genieten. Na vele jaren pop, jazz en swing te hebben gezongen, ben ik in het voorjaar van 2022 bij de Moonliners gekomen. Een nieuwe uitdaging op mijn pad: a capella zingen. Ik voel me als een vis in het water bij de Moonliners: een enthousiaste, bruisende groep zangers en zangeressen, die met veel inzet en lol, heerlijke nummers zingen.