Alten

Rianne

Mijn naam is Rianne de Jong en ik ben geboren en getogen in Wognum. In het dagelijks leven werk ik bij een groothandel in Blokker, waar ik een logistieke en administratieve functie vervul. In mijn vrije tijd rijd ik paard, ik zit op pianoles en ik sport bij een kleine sportschool. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en familie.

Zingen is mijn grote passie, van jongs af aan heb ik bij verschillende koren en zanggroepen gezongen. En vanaf januari 2018 mag ik met veel plezier zingen bij deze gezellige groep, de Moonliners.

 

Stefanie

Ik ben Stefanie en ik zing sinds juli 2017 bij de Moonliners wat ik enorm leuk vind. Altijd wanneer ik iemand zag zingen dacht ik, goh dat zou ik toch ook wel willen. Als klein kind heb ik een tijdje bij ‘de damrakkertjes’ gezongen maar daarna heb ik het zingen laten varen. Wel was de interesse er altijd. 2 jaar terug vroeg mijn vader mij om samen met hem een duet te zingen in samenwerking met zijn koor. Na dit optreden is het toch echt weer gaan kriebelen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd op een oproep van de Moonliners met de vraag naar Sopranen. Geen idee wat voor geluid er in mij zat maar na een paar weken kwamen we erachter dat de Alt partij beter bij mij past en gelukkig was hier ook een plekje vrij. Nu zing ik met veel plezier en geniet ik van deze gezellige groep. Iedere keer verbaas ik me nog over hoe mooi de samenzang klinkt.

In het dagelijks leven ben ik jeugdverpleegkundige bij de GGD. Na jarenlang op de kinderafdeling in het ziekenhuis gewerkt te hebben. Deze switch heeft mede mogelijk gemaakt dat ik meer regelmaat heb en dus ook mijn passie voor zingen kan waarmaken. Hier ben ik dus heel blij mee en ga nu zingend in de auto naar mijn werk!

Senna

Mijn naam is Senna Rood en ik woon mijn leven lang in Wognum. In het dagelijks leven ben ik ggz-agoog op een crisisafdeling in de psychiatrie. Zingen heb ik altijd al gedaan, vaak tot grote ergernis van mijn familie. Toen ik in groep 3 zat ben ik op het kinderkoor gegaan in Wognum. Dit heb ik jaren met veel plezier gedaan en daar is mijn muzikale basis gelegd.

Daarna ben ik op zangles gegaan om meer te leren over het gezond zingen en om meer uit mijn stem te halen. Sinds begin 2018 ben ik onderdeel van de Moonliners. Ik wilde meer zingen en ervaringen opdoen met optreden. Bij de alten heb ik een fijn plekje weten te bemachtigen. Uit het optreden met deze goede en gezellige groep haal ik onwijs veel energie!