Sopranen

Martine

martine_1

Ik ben Martine Braas. Ik woon in Berkhout, samen met mijn vriend, onze zoon en dochter. Sinds 2010 zing ik met veel plezier bij de Moonliners. Ik werk als verzekeringsadviseur in Volendam, daar help ik mensen met al hun verzekeringsvragen.

Zingen doe ik al van jongs af aan. Ik ben ooit begonnen in het kerkkoor van De Goorn en voor de Moonliners heb ik een tijd gezongen bij een groot koor in Hoorn. Naast zingen zijn dansen, reizen, lezen en motorrijden mijn hobby’s.

 

 

Suzanne

Mijn naam is Suzanne Bleeker en ik woon in Wognum. In het dagelijks leven ben ik student aan de Hogeschool iPabo in Alkmaar, hier wordt ik opgeleid tot leerkracht in het primair onderwijs. Op de zaterdag ben ik werkzaam in een schoenenwinkel in Hoorn. Verder speel ik handbal bij Spartanen, hier beleef ik erg veel plezier aan.

Sinds de zomer van 2017 maak ik deel uit van de Moonliners. Ik vind het a capella zingen erg leuk en het biedt mij veel uitdaging! Zingen is er bij mij met de paplepel ingegoten, ik zing dan ook als zo lang als ik me kan herinneren. Van jongs af aan heb ik bij verschillende koren gezongen, verder zong ik ook veel met vriendinnen.