Alten

Annemarie

Ik ben Annemarie Wever en ik woon in Wognum. Op een steenworp afstand van het Trefpunt, waar we elke maandag repeteren. Al ongeveer 14 jaar zing ik bij de alten. En soms bij de mezzo’s.  Zingen bij de Moonliners vind ik heel erg leuk. Vooral omdat we er soms een beetje toneel bij spelen. In ieder geval proberen we elk liedje zo uit te voeren dat de opstelling of de “pasjes” meerwaarde hebben voor het lied. Dat is elke keer weer een leuke uitdaging. Vaak ook verbinden we een thema aan ons optreden. Dan krijgen de (bekende)nummers vaak weer een nieuwe betekenis. Ik ben onderwijzeres op de Hieronymusschool in Wognum. Op dit moment sta ik in groep 8. Een geweldige groep. Thuis heb ik ook een paar kinderen. Een van 18, twee van 13 en een van 10 jaar. Hobby’s heb ik ook nog. Het zijn er nogal veel dus ik noem er maar een paar: lezen, breien, borduren, zingen natuurlijk en wandelen. Mijn lievelingsnummers om te zingen zijn: Bolide, Zomaar een dag, Tja, Mary did you know.

 

Rianne

Mijn naam is Rianne de Jong en ik ben geboren en getogen in Wognum. In het dagelijks leven werk ik bij een groothandel in Blokker, waar ik een logistieke en administratieve functie vervul. In mijn vrije tijd rijd ik paard, ik zit op pianoles en ik sport bij een kleine sportschool. Daarnaast spreek ik graag af met vrienden en familie.

Zingen is mijn grote passie, van jongs af aan heb ik bij verschillende koren en zanggroepen gezongen. En vanaf januari 2018 mag ik met veel plezier zingen bij deze gezellige groep, de Moonliners.

Stefanie

Ik ben Stefanie Veken (39 jaar)en woon samen met mijn mannen (47, 7 en 4 jaar oud) in Wognum. Sinds een half jaar zit ik bij de Moonliners wat ik enorm leuk vind. Altijd wanneer ik iemand zag zingen dacht ik, goh dat zou ik toch ook wel willen. Als klein kind heb ik een tijdje bij ‘de damrakkertjes’ gezongen maar daarna heb ik het zingen laten varen. Wel was de interesse er altijd.

2 jaar terug vroeg mijn vader mij om samen met hem een duet te zingen in samenwerking met zijn koor. Na dit optreden is het toch echt weer gaan kriebelen en heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd op een oproep van de Moonliners met de vraag naar Sopranen. Geen idee wat voor geluid er in mij zat maar na een paar weken kwamen we erachter dat de Alt partij beter bij mij past en gelukkig was hier ook een plekje vrij. Nu zing ik met veel plezier en geniet ik van deze gezellige groep. Iedere keer verbaas ik me nog over hoe mooi de samenzang klinkt.

In het dagelijks leven ben ik sinds enige tijd jeugdverpleegkundige bij de GGD. Na jarenlang op de kinderafdeling in het ziekenhuis gewerkt te hebben. Deze switch heeft mede mogelijk gemaakt dat ik meer regelmaat heb en dus ook mijn passie voor zingen kan waarmaken! Hier ben ik dus heel blij mee en ga dus nu zingend in de auto naar mijn werk😊